Filosofie

Wij willen graag dat u terugkomt en ons bij uw vrienden aanbeveelt.
Hoe? Doen waar wij goed in zijn. Dat is waar het om draait. Onze werken zodanig uitvoeren dat u merkt dat vakmanschap bestaat.

opn 10


Werkwijze door meedenken, meerekenen en meewerken

Vakmanschap kenmerkt ons in alles wat wij doen. Vraag het de opdrachtgevers en ze zullen steevast zeggen dat Venhuizen een bedrijf is dat meedenkt, meerekent en meewerkt.

Meedenken

Venhuizen zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen in (duurzame) bouw en heeft als geen ander oog voor slimme oplossingen. Dat betekent dat wij u bij elk project adviseren over de mogelijkheden van een duurzame invulling van uw wensen en actief meedenken over hoe uw vraag of opdracht zo goed mogelijk ingevuld kan worden.


Meerekenen

Kenmerkend bij die aanpak is dat u altijd een open begroting ontvangt. In elke stap van de uitvoering van uw opdracht zijn de kosten bekend – van materialen tot werkzaamheden – zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Meewerken

Bij Venhuizen zijn we gewend om onze handen uit de mouwen te steken. Dat merkt u niet alleen als wij uw project komen uitvoeren, maar in ál ons handelen. Verbaast u zich daarom niet als u Willem met gereedschap in de handen ziet. Bij aannemen, hoort wat ons betreft aanpakken!

Nieuws

Zelf bouw- of verbouwplannen?